Info

Kalendář Magický Zlín 2018

Kalendář Magický Zlín 2018 obsahuje 13 barevných fotografií 47 x 34 cm.

Autor fotografií: Jsf Abb

Kalendář je vytištěn na matném křídovém papíře s matným disperzním lakem, gramáže 250g/m2, s černou spirálou twin wire a okem pro uchycení.

Dosvitový efekt na titulní straně je zhotoven v tiskárně AGD PRINT s. r. o.

Kalendárium je tištěno ve Zlíně technologií Hi-Fi tisk ® v tiskárně Z Studio spol. s r. o. Zadní zpevňující karton 350 gr/m2 je potištěn logy partnerů, tiráží a poděkováním. V distribuci je zataven do průhledné přenosná folie.

Fotografie / Photography : Jsf Abb

Tisk / Print: Z STUDIO spol. s r. o, vytištěno technologií Hi-Fi tisk ® / AGD PRINT s r. o.

DTP/ Prepress: Viktor Valášek

Copyright © 2018 Jsf Abb, All Rights Reserved.

Ocenění

Kalendář roku 2014, soutěž časopisu Typografia.

Zvláštní cena společnosti CzechTourism.

Magický Zlín 2014, přihlašovatel Z Studio, spol. s r.o.

Poděkování

Chtěl bych velmi upřímně poděkovat, všem těm, bez kterých, by tento kalendář nebyl čím je. Myslím si ale, že největší poděkování patří tomuto překrásnému a magickému místu k žití ...díky Zlíne. Jsf Abb (Josef Řezníček)

I would like to express my gratitude to all those, without whom this calendar would not have been possible. I sincerely thank all of you very much and appreciate your continuous support. Although the biggest thanks belong to this magnificent and magical place to live.... Thanks to Zlin.

Pohlednice Magický Zlín

Pohlednice s fotografiemi z kalendáře Magický Zlín 2018 můžete posílat z http://zetset.cz/magickyzlin/ (platí od 1. 11. 2016 a po celý rok 2017).